Denk jij dat een website veel tijd of geld kost? Niet met onze website pakketten!

Denk jij dat een website veel tijd of geld kost? Niet met onze website pakketten!
– 

In mijn vorige blog gaf ik je 5 redenen waarom elke ondernemer een website nodig heeft. Hier kreeg ik diverse reacties op met de vraag: “maar Jeroen, wat gaat een website mij dan kosten?”. Om jullie hier meer inzicht in te geven, leg ik in deze blog uit wat een gemiddelde website kost en welk concept wij hebben bedacht om de kosten van een website drastisch te verlagen.

11

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen is de vraag “wat kost een website”? niet eenvoudig te beantwoorden. De prijs is namelijk opgebouwd uit diverse factoren en compleet afhankelijk van de wensen en eisen die jij stelt aan een website. Als leek is het alleen erg moeilijk om een prijs te koppelen aan deze wensen en eisen.

Aangezien ik niet het technische brein achter ons bedrijf ben, onderschat ik zelf nog steeds wel eens het aantal uur dat we ergens mee kwijt zijn. Maar na veel uiteenlopende projecten van dichtbij te hebben meegemaakt begrijp ik dat je al gauw 50 tot 70 uur verder bent.

Als we kijken naar het gemiddelde uurtarief volgens offertebank.nl is dit tussen de €52,- en €78,- . Hopelijk begrijp je nu dat de kosten voor een website dus erg uiteen kunnen lopen.

Kan dat niet anders?

Dat is dus precies wat wij ons een aantal weken geleden ook afvroegen. Elk bedrijf heeft immers andere doelstellingen, maar zeker ook een ander budget.

Er zijn natuurlijk prijsvechters op de markt actief, die websites maken voor een zeer scherp tarief. Echter betekent dit (in de meeste gevallen) ook dat het design niet goed aansluit op jouw bedrijf en de gebruiksvriendelijkheid van de website nog heel wat te wensen over laat. Logisch als je het ons vraagt, minder budget betekent dat de website sneller gemaakt moet worden en dit zie je terug in de kwaliteit.

Daarnaast zijn er zijn ondernemers die er voor kiezen om een gestandaardiseerde WordPress template te kopen, om hier vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Echter komen zij vaak van een koude kermis thuis, omdat blijkt dat technische kennis te kort schiet of het simpelweg veel meer tijd kost dan gehoopt.

Om al deze redenen hebben wij er voor gekozen om zelf zes unieke templates te ontwikkelen. We hebben deze onderverdeeld in pakketten uiteenlopend van €599 tot €1299,- . Als je kiest voor een van onze website pakketten passen wij het design volledig aan, zodat deze perfect aansluit bij jouw huisstijl. Ook verwerken wij alle content, zodat het jou nauwelijks tijd kost.

Een aantal andere voordelen bij het kiezen van een website pakket zijn:

  • De website is binnen maximaal twee weken online.
  • Het gemakt van het aankoopproces, hier is geen technische kennis voor nodig en wij begeleiden je van A tot Z.
  • De prijs staat vooraf vast.
  • De websites zijn later altijd uit te breiden.

Ben jij nieuwsgierig en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van deze templates?