Succesvol adverteren op social media

Doormiddel van advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn realiseren wij meer website bezoekers en meer aanvragen voor onze klanten. Dit komt omdat deze platformen de ultieme manier zijn om zeer specifiek en doelgericht te adverteren.

Heb jij een product of dienst die je onder de aandacht wil brengen van je doelgroep, maar is deze doelgroep zelf niet proactief op zoek naar hetgeen dat jij aanbied? Dan kan social media advertising een goede manier zijn om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Met de juiste doelstellingen en opvallende advertenties laten we je doelgroep kennis maken met jouw bedrijf, om ze vervolgens in een aantal stappen te converteren tot lead of klant.

Adverteren op verschillende social media kanalen

Adverteren op social media is de manier om in een korte periode, veel bezoekers richting je website te sturen. Het mooie is dat we niet schieten met hagel, maar jouw advertentie alleen te zien is voor een gespecificeerde doelgroep. Je krijgt dus niet alleen meer bezoekers richting je website, maar deze bezoekers zijn ook precies de doelgroep waar jij je op wil richten. De kans dat deze bezoeker uiteindelijk ook een betalende klant wordt is daardoor dus vele male groter dan bij traditionele advertentie methodes.

Tijden waarin je zonder echte adverteer strategie toch goede resultaten behaalde op social media zijn vandaag de dag voorbij. Wil je succesvolle campagnes draaien met een goede ROAS, moet je met een goede strategie komen. 

Doe je dit niet, is de kans groot dat je jouw volledige budget verbrand zonder enig resultaat. Daarom helpen wij bedrijven bij het opzetten, beheren en optimaliseren van social media advertenties. Dit doen we door middel van bewezen strategieën en precies conform jouw wensen.

Doelgericht adverteren

Adverteren via social media biedt de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te benaderen. Doelgroepen kunnen worden samengesteld op basis van demografie, locatie, interesses, gedrag en nog veel meer. Zo richten we de advertentie alleen aan mensen waarbij de kans groot is dat ze zijn geïnteresseerd in jouw product of dienst.

Creatief met content

Doormiddel van de juiste content maken we jou advertentie succesvol. We schrijven pakkende teksten en combineren dit met de perfecte visuals. Zo maken we de doelgroep nieuwsgierig wat resulteert in meer klikken en dus meer bezoekers richting de website.

Meten is weten

Het verzamelen van data is key bij social media advertising. Wij zorgen ervoor dat alles gemeten wordt en analyseren de data, om zo verder te optimaliseren en de resultaten te verbeteren.