Complete e-commerce platformen met Woocommerce

Wil jij een professionele webshop laten maken voor jouw bedrijf? Dan zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Aan simpelweg een webshop heb je weinig als er geen goede strategie achter zit, of je winkel online niet gevonden wordt.

Daarom helpen wij je bij Digital Duke van A tot Z. Wij ontwerpen een webshop die perfect aansluit  bij jouw doelgroep, maken deze vindbaar in google en zorgen er voor dat de bezoekers ook betalende klanten worden.

Wat maakt een webshop succesvol

Achter elke goede webshop zit een doordachte strategie. Simpelweg wat producten online zetten is vandaag de dag niet meer voldoende. Tegenwoordig zijn online shoppers verwend, men verwacht dat een webshop perfect werkt, alles zonder moeite te vinden is en je eenvoudig door het bestelproces heen gaat. Bij een goede webshop wordt de bezoeker door het gehele proces heen geleid.

Bij Digital Duke hebben we veel ervaring in het ontwikkelen van professionele webshops. We werken met bewezen strategie√ęn en zorgen ervoor dat de bezoeker in de juiste richting geleid wordt. De kassa!

Wat doen wij?

Wij bouwen jouw webshop in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het Wordpress beheer systeem. WooCommerce is erg gebruiksvriendelijk en het meest gebruikte software systeem voor webshops wereldwijd. Het systeem is eenvoudig te leren, ook als je geen ervaring hebt met het beheren van webshops of websites.

De mogelijkheden in Woocommere zijn bijna eindeloos te noemen. Door de duizenden extensies om de functionaliteiten op je webshop uit te breiden. Hierdoor kunnen we een webshop maken die perfect aansluit bij wat jij nodig hebt. Ook na oplevering blijven we de website verbeteren om zo samen te bouwen aan de toekomst.

Een goede samenwerking vormt de basis van het succes

Bij Digital Duke hanteren we de volgende 4 fases als we aan de slag gaan met het bouwen van een professionele webshop.

1. Kom je aan boord?

Voordat we de samenwerking aangaan maken we eerst kennis. Wat doet je bedrijf en op welke markt ben je actief. Wat ons echter het meest interesseert in deze fase is; wie is/zijn de ondernemer(s) achter het bedrijf. Zo bepalen we of er een klik is en of alle neuzen dezelfde kant op staan. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen brengen we jouw wensen in kaart. In navolging op dit gesprek brengen wij een voorstel uit waarin wij duidelijk de te verrichtten werkzaamheden beschrijven.

2. Samen de koers uitzetten

Als er een akkoord is gaan we samen met jou de juiste strategie bepalen. Wie is de doelgroep, wat zijn de gewenste acties van de bezoekers en hoe wordt de website ingedeeld. Als dit bepaald is gaan wij aan de slag met het ontwerp. Voordat we daadwerkelijk beginnen met de technische fase lopen we alles nog een keer met je door en voeren we waar nodig aanpassingen uit.

3. Alle hens aan dek

Zodra jij de gevraagde content hebt aangeleverd, leun je achterover terwijl wij aan de slag gaan met jouw website. Wij gaan volle bak aan de gang met de techniek en realiseren iets waar we achteraf  trots op zijn. Dit alles binnen de afgesproken tijd, zodat we altijd op koers liggen voor de geplande live-gang.

4. Uitvaren en onderhouden

Nadat de website live staat begint het eigenlijk pas echt, een website is nooit af. Gebaseerd op de data en jouw wensen kunnen wij de website blijven optimaliseren, om zo het best mogelijke resultaat te behalen.

Wacht, dat is nog niet alles!

Wij zetten graag alle voordelen nog even op een rijtje.

Langdurige samenwerking

Wij gaan altijd voor een langdurige samenwerking en willen graag samen met jouw bouwen aan de toekomst. Goed contact en korte lijnen zijn voor ons daarom extra belangrijk.

Zoekmachine vriendelijk

Doel bewust adverteren

Eenvoudig in beheer

Bewezen strategie√ęn

We zorgen er altijd voor dat we werken met een strategie die zichzelf eerder bewezen heeft. Zo zorgen we er voor dat er geen fouten in de webshop zitten die je klanten kunnen kosten en weten we zeker dat de basis van de webshop staat als een huis. 

Uitbreidbaar

Wil je jouw webshop later uitbreiden? Geen probleem ook dit behoort tot de mogelijkheden van Wordpress en Woocommerce. Veel uitbreidingen kan je zelf eenvoudig doorvoeren en voor anderen zal je onze hulp nodig hebben. Laat het ons gewoon weten en wij helpen je verder.