Wordpress CMS websites

Wij zijn een groot fan van Wordpress en we hebben dit dan ook perfect geïntegreerd in onze aanpak. Met meer dan 5 jaar ervaring in Wordpress development, durven wij te stellen echte Wordpress specialisten te zijn.

Krachtige Wordpress websites die perfect aansluiten op jouw organisatie

Wij zijn altijd op zoek naar een uitdaging, net dat beetje extra meegeven aan onze klanten, doen wat ze niet verwachten. Wij zijn nieuwsgierig, soms een tikkeltje eigenwijs maar altijd onderscheidend.

Wij zijn op ons best wanneer we samen jouw bedrijf, de markt waarop je actief bent onder de loep nemen, naar buiten kijken… Wie is de doelgroep, wat zijn de sterke punten en waar liggen de kansen. Op deze manier ontwikkelen wij een website die perfect aansluit op jouw bedrijf en doelgroep. 

Het gaat er niet alleen om wat we doen, maar ook hoe we het doen

Om het optimale resultaat te behalen zorgen wij er altijd voor dat we de 4 fases uit ons proces doorlopen.

1. Kom je aan boord?

Voordat we de samenwerking aangaan maken we eerst kennis. Wat doet je bedrijf en op welke markt ben je actief. Wat ons echter het meest interesseert in deze fase is; wie is/zijn de ondernemer(s) achter het bedrijf. Zo bepalen we of er een klik is en of alle neuzen dezelfde kant op staan. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen brengen we jouw wensen in kaart. In navolging op dit gesprek brengen wij een voorstel uit waarin wij duidelijk de te verrichtten werkzaamheden beschrijven.

2. Samen de koers uitzetten

Als er een akkoord is gaan we samen met jou de juiste strategie bepalen. Wie is de doelgroep, wat zijn de gewenste acties van de bezoekers en hoe wordt de website ingedeeld. Als dit bepaald is gaan wij aan de slag met het ontwerp. Voordat we daadwerkelijk beginnen met de technische fase lopen we alles nog een keer met je door en voeren we waar nodig aanpassingen uit.

3. Alle hens aan dek

Zodra jij de gevraagde content hebt aangeleverd, leun je achterover terwijl wij aan de slag gaan met jouw website. Wij gaan volle bak aan de gang met de techniek en realiseren iets waar we achteraf  trots op zijn. Dit alles binnen de afgesproken tijd, zodat we altijd op koers liggen voor de geplande live-gang.

4. Uitvaren en onderhouden

Nadat de website live staat begint het eigenlijk pas echt, een website is nooit af. Gebaseerd op de data en jouw wensen kunnen wij de website blijven optimaliseren, om zo het best mogelijke resultaat te behalen.