Biertap Thuis Deal

Biertapthuisdeal.nl is een nieuw concept met de perfecte deal voor iedereen die een biertap wil huren voor een feestje of klein evenement. Het concept zat al een tijdje in het hoofd van de ondernemer. Hij was op zoek naar een partij die hem van A tot Z kon helpen bij het opzetten van het online gedeelte van zijn idee. Dus dat hebben wij gedaan!

0
Return On Ad Spend (ROAS)
0%
Conversie stijging
0%
Omzet groei

Van verhuur website, tot succesvolle online marketing campagnes in 3 maanden tijd

Het begon met het verder uitdenken van het concept en het opzetten van een eenvoudige verhuur website. Daarna gooide de verschillende lockdowns helaas roet in het eten om het concept verder uit te rollen. Gelukkig kwam hier eerder dit jaar een einde aan. Vanaf maart ging het licht op groen en zijn we gestart met online marketing. Doormiddel van Google Advertising en een remarketing campagne op Facebook kwamen bezoekers in steeds grotere getallen op de website. Dit resulteerde al snel in de eerste bestellingen.  

11

En het bleef niet bij deze eerste bestellingen. Toen de eerste data verzameld was, werd het tijd om te analyseren en optimaliseren. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een conversie percentage van meer dan 5% en een Roas (return on advertising spend) van 24,86. Dit betekent dat er met €1,- advertentie budget €24,86 aan omzet wordt gegenereerd gecombineerd over Facebook en Google.

Dit alles hebben we binnen 3 maanden weten te realiseren. Een resultaat waar wij als bedrijf trots op zijn en wat uiteraard heeft gezorgd voor een zeer tevreden klant.


Biertap Thuis DealBiertap verhuurOntwikkeling verhuur website & online marketing campagnes