Case:

De Kloostertuin Landelijk Wonen

De Kloostertuin brengt de landelijke sfeer in huis met een speciaal geselecteerd assortiment. Oude en nieuwe items, doorleefd mooi uniek en sfeervol. Een winkel waarin landelijke en met een knipoog naar het industriële, woonaccessoires worden aangeboden.
Naast de fysieke winkel in Berkel Enschot was eigenaresse Francisca ook al actief met een webshop. Alleen functioneerde deze webshop niet meer naar behoren en was het volgens Francisca tijd om verder te professionaliseren. 

Stoere landelijke, brocante en sobere woonaccessoires


De Kloostertuin Landelijk wonenOnline woonwinkel


Werkzaamheden
Strategie, ontwerp en development WooCommerce webshop


Unieke accessoires met passie geselecteerd!

Aan Digital Duke de taak om een nieuwe webshop te ontwikkelen, waarmee het bedrijf online meer bezoekers gaat converteren tot betalende klanten. We zijn begonnen met een compleet nieuw design dat beter aansluit bij het assortiment. Hierin komen de usp’s duidelijk naar voren, waardoor er meer vertouwen ontstaat bij potentiële klanten. 

Door het grote en sterk uiteenlopende assortiment was het voor bezoekers in het verleden lastig om de gewenste producten te vinden. Dankzij een nieuwe doordachte menu structuur en uitgebreide product filter zijn alle producten nu eenvoudig te vinden. 

 

Bekijk hier de website van De Kloostertuin
Ben je nieuwsgierig? Neem contact op.