Maréchal Elektro

Maréchal Elektro houdt zich bezig met alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, communicatie en duurzame oplossingen. Het familiebedrijf is echt een begrip in en rondom Den Bosch. Een bedrijf waar men trots is op wat ze doen, waarbij alle medewerkers nauw betrokken zijn en met enthousiasme werken aan mooie projecten.

Om deze trots ook online goed over te brengen, zijn wij aan de slag gegaan met een compleet nieuwe website voor Maréchal Elektro.

 

11

Oplossingen in elektrotechniek compleet van idee tot uitvoering

In samenwerking met het bedrijf zelf zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de nieuwe website. Wij kregen de opdracht om op basis van de bestaande huisstijl elementen, een website te ontwerpen die perfect aansluit bij de kwaliteit en het serviceniveau waar Maréchal Elektro voor staat. Een website waarmee zij weer voorop lopen en waar de bezoeker een perfect beeld krijgt van de oplossingen die het bedrijf te bieden heeft.

11

Dit heeft geresulteerd in een website waar iedereen trots op is. We hebben de bestaande huisstijl in een compleet nieuws jasje gestoken, waardoor de website een luxere uitstraling heeft gekregen. Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat de website erg dynamisch is met veel bewegende elementen, om zo het creatieve karakter van Maréchal Elektro nu ook online goed tot zijn recht te laten komen.

11


Maréchal ElektroElektrotechniekOntwerp en development Wordpress website