Woocommerce

webshops

Ben jij op zoek naar een partner die voor jouw bedrijf een professionele webshop kan maken? Dan zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Aan simpelweg een webshop heb je weinig als er geen goede strategie achter zit, of je winkel online niet vindbaar is.
Daarom helpen wij je bij Digital Duke van A tot Z. Wij ontwerpen een webshop die perfect aansluit  bij jouw doelgroep, maken deze vindbaar in google en zorgen ervoor dat alles makkelijk te beheren is.

Wat maakt een webshop succesvol

Achter elke goede webshop zit een doordachte strategie. Eenvoudig wat producten online zetten is vandaag de dag niet meer voldoende. Tegenwoordig zijn online shoppers verwend, men verwacht dat een webshop perfect werkt, alles zonder moeite te vinden is en je eenvoudig door het bestelproces heen gaat. Bij een goede webshop wordt de bezoeker door het gehele proces heen geleid. Zie het als een curling wedstrijd waarbij wij er samen voor zorgen dat steen in de roos beland.

Bij Digital Duke hebben we veel ervaring in het ontwikkelen van professionele webshops. We werken met bewezen strategie√ęn en zorgen ervoor dat de bezoeker in de juiste richting geleid. De kassa!

Wat doen wij?

Wij bouwen jouw webshop in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het Wordpress beheer systeem. WooCommerce is erg gebruiksvriendelijk en het meest gebruikte software systeem voor webshops wereldwijd. Het systeem is eenvoudig te leren, ook als je geen ervaring hebt met het beheren van webshops of websites.

De mogelijkheden in Woocommere zijn bijna eindeloos te noemen. Door de duizenden extensies om de functionaliteiten op je webshop uit te breiden. Hierdoor kunnen we een webshop maken die perfect aansluit bij wat jij nodig hebt. Ook na oplevering blijven we de website verbeteren om zo samen te bouwen aan de toekomst.

 

Digital Duke webshop sfeeri

Een goede samenwerking vormt de basis van het succes

Bij Digital Duke hanteren we de volgende 4 fases als we aan de slag gaan met het bouwen van een professionele webshop.

1. Kom je aan boord?

Om te beginnen maken we eerst graag kennis. Wat doet je bedrijf en op welke markt ben je acties. Wat echter nog belangrijker voor ons is in deze fase is de ondernemer achter het bedrijf leren kennen. Zo bepalen we of alle neuzen dezelfde kant op staan. Verder brengen we jouw wensen uitgebreid in kaart en adviseren we je waar nodig. In navolging op dit gesprek brengen wij een voorstel uit waarin wij duidelijk de te verrichtten werkzaamheden beschrijven.

2. Samen de koers uitzetten

Na een akkoord op de offerte gaan we samen met jou aan de slag om de strategie voor de webshop te bepalen. Hoe wordt de website ingedeeld, wat zijn de gewenste acties van de bezoekers, en hoe leiden we de bezoekers richting de kassa. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. Voordat we daadwerkelijk beginnen met de technische fase lopen we alles nog een keer met je door en voeren we waar nodig aanpassingen uit.

3. Alle hens aan dek

Zodra jij de gevraagde content hebt aangeleverd, leun je achterover terwijl wij aan de slag gaan met jouw webshop. Wij gaan volle bak aan de gang met de techniek en realiseren iets waar we achteraf allemaal trots op zijn. Dit alles binnen de afgesproken tijd, zodat we altijd op koers liggen voor de geplande live-gang.

4. Uitvaren en onderhouden

Nadat de webshop live staat begint het eigenlijk pas echt, een goede webshop is namelijk nooit af. Gebaseerd op de data en jouw wensen kunnen wij de webshop blijven optimaliseren, om zo de omzet te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van de gemiddelde orderwaarde of verbeteren van de conversie.

Wacht, dat is nog niet alles!

Wij zetten graag alle voordelen nog even op een rijtje.

Langdurige samenwerking

Wij gaan altijd voor een langdurige samenwerking en willen graag samen met jouw bouwen aan de toekomst. Goed contact en korte lijnen zijn voor ons daarom extra belangrijk.

Zoekmachine vriendelijk

Doel bewust adverteren

Eenvoudig in beheer

Bewezen strategie√ęn

We zorgen er altijd voor dat we werken met een strategie die zichzelf eerder bewezen heeft. Zo zorgen we er voor dat er geen fouten in de webshop zitten die je klanten kosten en weten we zeker dat de basis van de webshop staat als een huis. 

Uitbreidbaar

Wil je jouw webshop later uitbreiden? Geen probleem ook dit behoort tot de mogelijkheden van Wordpress en Woocommerce. Veel uitbreidingen kan je zelf eenvoudig doorvoeren en voor anderen zal je onze hulp nodig hebben. Laat het ons gewoon weten en wij helpen je verder. 

Plan een geheel vrijblijvend 20 minuten adviesgesprek met Jeroen in.