Social Media

Adverteren

Doormiddel van advertenties op Facebook en Instagram realiseren wij meer website bezoekers en meer aanvragen voor onze klanten. Dit komt omdat deze platformen de ultieme manier zijn om met een relatief laag budget zeer specifiek en doelgericht te adverteren.
 
Veel bedrijven zijn wel actief op social media, echter zonder doelbewuste strategie. Hierdoor vallen de resultaten tegen en verliest men het vertrouwen in deze online marketing kanalen. Een gemiste kans als het ons vraagt.
De tegenvallende prestaties zijn goed te verklaren. Sinds een aantal jaar wordt het voor bedrijven namelijk steeds lastiger om gratis veel mensen te bereiken op Social Media. Facebook (tevens moeder bedrijf van Instagram) heeft het organische bereik (lees gratis) van berichten door de jaren heen steeds verder verlaagd. Daartegenover staat dat je voor meer bereik als bedrijf dus moet betalen door middel van advertenties.

Lees hier meer over onze strategie. Ben je nieuwgierig? Neem dan contact op!

Adverteren op Facebook en Instagram

Adverteren op Facebook is de manier om in een korte periode, veel bezoekers richting je website te sturen. Het mooie is dat we niet schieten met hagel, maar jouw advertentie alleen te zien is voor een gespecificeerde doelgroep. Je krijgt dus niet alleen meer bezoekers richting je website, maar deze bezoekers zijn ook precies de doelgroep waar jij je op wil richten. De kans dat deze bezoeker uiteindelijk ook een betalende klant wordt is daardoor dus vele male groter dan bij traditionele advertentie methodes.

Natuurlijk is het wel belang om een strategie te bedenken en te weten waar je mee bezig bent als je op Facebook gaat adverteren. Doe je dit niet, is de kans groot dat je jouw volledige budget verbrand zonder enig resultaat. Daarom helpen wij bedrijven bij het opzetten, beheren en optimaliseren van social media advertenties. Dit doen we door middel van bewezen strategieën en precies conform jouw wensen.

Doelgericht adverteren

Adverteren via Facebook/Instagram biedt de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te benaderen. Doelgroepen kunnen worden samengesteld op basis van demografie, locatie, interesses, gedrag en nog veel meer. Zo richten we de advertentie alleen aan mensen waarbij de kans groot is dat ze zijn geïnteresseerd in jouw product of dienst.

Creatief met content

Doormiddel van de juiste content maken we jou advertentie succesvol. We schrijven pakkende teksten en combineren dit met de perfecte visuals. Zo maken we de doelgroep nieuwsgierig wat resulteert in meer klikken en dus meer bezoekers richting de website.

Scherp, snel en dynamisch

Met een beperkt budget van zo’n €25,- tot €35,- per dag kunnen al leuke resultaten behaald worden. Daarnaast kunnen we het budget eenvoudig op- en afschalen of de advertentie tijdelijk pauzeren als dit nodig is. Zo houd je dus zelf de regie over de kosten.

Hoe wij samen het beste resultaat behalen

Dankzij de 4 stappen uit onze werkwijze te volgen, laten we jouw bedrijf zowel op de korte als de lange termijn groeien. 

1. Kom je aan boord?

Bij een eerste kennismaking brengen we jouw wensen in kaart en leren we jou en je bedrijf graag kennen. Sluiten jouw doelstellingen aan bij de mogelijkheden van Social Media adverteren, dan gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Hierbij nemen we ook jouw huidige website onder de loep en kijken we of deze helemaal voldoet.

2. Samen de koers uitzetten

Na een akkoord op ons voorstel, plannen we een strategie sessie in. Hierin bepalen we de doelstellingen, specificeren we de doelgroep, bepalen we de belangrijkste kpi’s en stellen we het advertentiebudget vast.

3. Uitvaren en bijsturen

Vervolgens starten wij met het opzetten van de campagne(s) en begint het daadwerkelijke adverteren. Wij analyseren de resultaten en door tijdig bij te sturen waar nodig, halen we het maximale resultaat uit jouw advertentie budget.

4. Bestemming bereikt? Op naar de volgende!

Aan het eind van elke maand bespreken we de resultaten en maken we een plan voor de komende maand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan retargeting, het opzetten van een funnel, dynamische advertentiemateriaal en nog veel meer. Samen met jou zorgen we voor het beste resultaat. Zowel op de korte als lange termijn willen we jouw bedrijf laten groeien.

Lees meer over ons en leer ons kennen.
Ben je nieuwsgierig? Neem contact op.