Onze

Cases

Digital Duke helpt bedrijven succesvol te zijn binnen de constant veranderende digitale wereld. De volgende cases tonen aan hoe wij elk onderdeel van de digitale merkbeleving naar een hoger niveau kunnen tillen.
Wij vertalen de vaak complexe digitale wereld naar begrijpelijke taal en een strategie die individueel afgestemd is op ieders wensen en behoeften.

Case: Dé Pakkrant

Pakrant.nl is een handelsbedrijf en specialist op het gebied van klant specifieke verpakkingsmaterialen bestemd voor industrie, webshop en detailhandel. Voor dit bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van verpakkingsmaterialen, hebben wij compleet nieuwe WooCommerce webshop gemaakt, waarmee zij het complete assortiment nu online kunnen aanbieden.

Case: AMI Projectinterieurs

Overal waar mensen comfortabel moeten kunnen werken, verblijven, recreëren of ontspannen, levert AMI op vakbekwame wijze maatwerk. Kortom, op al die plekken waar uw bedrijf of instelling een eigen gezicht nodig heeft. Vanaf het eerste idee tot en met de complete inrichting is AMI een betrokken partner.

Case: 5V Management

Een adviesbureau voor (interim- en proces) management en coaching. Zij ondersteunen, coachen, adviseren en begeleiden organisaties, teams en personen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Gerealiseerde website pakketten

Hieronder vind je een greep uit de website pakketten die wij hebben opgeleverd: